V hájenkách a na panstvích bylo srnčí maso v sezóně relativně často na jídelním stole. Srnčí maso je velmi vyhledávané pro svou chuť i dnes. Ve starých recepturách se často kombinuje se sladkým vínem. Dovolili jsme si tedy vytvořit hrubě mletou paštiku s přídavkem portského vína, které dodává paštice nezaměnitelnou chuť. Bezlepkový výrobek
SLOŽENÍ:srnčí maso (52%), vepřové maso, zelenina (cibule, mrkev, celer), portské víno (2,4%), jedlá sůl, koření. Hmotnost: 130g Masný výrobek, konzerva Skladujte v suchu a temnu, v teplotách do 25°C, po otevření uchovávejte v chladu při 6°C a spotřebujte do 3 dnů. Alergeny: celer
V Pevnosti 13/4, Praha 2 | +420 737 898 383 | IČ: 67985351 , DIČ: CZ67985351 | www.obchudekboruvka.cz
Nastavení sledování Cookies